onsdag 25 augusti 2010

My finest hour coming up


Jomän, närmar sig årsdagen av Tannenberg. Visst serrö! Så jävla lamt av Prittwitz att fega ur och sätta av i galopp mot bro över Weischel. Hindenburg (bra karl!) och Ludendorff (uppkomling och sellout!) kommer inglidande i stället och tar äran av mitt förstklassiga stabsarbete.
Ludendorff - tror han är nåt bara för han fick ett gäng degenererade Belgare i nåt fort att skita i byxan. Big deal! Eh, Ludde - det var inte bara din sura uppsyn som fick pedofilbataljonerna att kapitulera. Von Klück, Von Bülow, Von Haussen - säger de namnen någonting?? Tre JÄVLIGT stiffa preussare som rullade fram och spred sitt evangelium på sidan och bakom nämnda våffelätar-klosterölsdrickande soldatesk. De hade ju för bövelen kapitulerat till en svensk malaj under de premisserna. Klart som fan att de sträcker fram sabelskaftet när du bultar på dörren. Jean-Claude bara: "Överste, det står en blekfet, sur, pösmagad snubbe härutanför och tycker vi ska ge oss".

"Va, det låter inte som Klück".

"Näe, nån kvartermästare eller något"

"Sacre-bleu vilken vanära! Ja,ja han får duga. Skriv på kapitulationen fort innan Klück och Bülow rullar in med sina grabbar".

Inga kommentarer: